Hei, tervetuloa www.cabctrade.com
cabc trade
Tuoteryhmät
Uudet
Magneetit
Avaimenperät
3D Tuotteet
Tarrat
Lasikoristeet
Lautaset
Mukit ja lasit
Pehmolelut
Tekstiili
Ulkoilu
Puuta
Joulu tavarat
kelloja
Muut Souvenirs
Korut
Korut-tarvikkeet
Linkit
Star Arctic Hotel
   Muu palvelu

Toimimme agenttinanne Kiinan markkinnoilla

 

CABC Trade Oy on vuonna 1998 Suomessa registeröity yritys. Yhtiö tekee kiinalaisten yritysten kanssa yhteistyötä toimiakseen agenttina suomalaisille yrityksille, jotka ostavat tuotteita Kiinasta tai etsivät sopivia valmistajia itse suunnitteluille/haluamille tuotteille.

 

Toimistomme sijaitsee Yiwu:ssa, jossa on Kiinan suurimmat kaupalliset markkinat. Toimintamme kuitenkin kattaa koko Kiinan. Useimmissa tapauksissa meillä on suora yhteys Kiinassa oleviin valmistajiin, ilman ylimääräisiä välittäjiä, jotta voimme taata parhaat hinta-laatu-suhteet asiakasyrityksellemme.

 

Tiimimme Yiwussa koostuvat tarkasti valituista neuvottelu-, hankinta-, logistiikka- ja laadunvalvonta-ammattilaisista. Teemme kaikki asiakkaamme vaatimat työt Kiinassa. Vastineeksi saamme pienen provision ostetuista tuotteista. Takaamme parhaan mahdollisen hinta-laatu-suhteen ja pyrimme alentamaan kustannuksia aina vain kuin on mahdollista.

 

Tarjoamme myös käännöspalvelua ja opastusta erikoismessuilla Kiinassa, jos asiakkaamme haluaa tutustua Kiinan markkinnoihin henkilökohtaisesti paikan päällä.

 

Ota rohkeasti yhteyttä saadaksesi lisätietoja meiltä:

 

Jason: jason.xu@cabctrade.com puh. 0415078985

Ari: ari@cabctrade.com puh. 050 5256212

Bruce  info@cabctrade.com puh. 041 5078984
Etusivu     |     Tuotteet     |      Yritys     |      Yhteystiedot     |      Tilausehdot     |      Vienti     |      Muu palvelu     |     
Copyright ® CABC TRADE OY 2014