Hei, tervetuloa www.cabctrade.com
cabc trade
Tuoteryhmät
Uudet
Magneetit
Avaimenperät
3D Tuotteet
Tarrat
Lasikoristeet
Lautaset
Mukit ja lasit
Pehmolelut
Tekstiili
Ulkoilu
Puuta
Joulu tavarat
kelloja
Muut Souvenirs
Korut
Korut-tarvikkeet
Linkit
Star Arctic Hotel
   Tilausehdot

* Jos olet uusi asiakas, rekisteröidy jäsenkeskuksessa. Registeröinnin jälkeen tarkistamme rekisteröintitiedot oikean pitäväksi 12 tunnin kuluessa, jolloin uusi käyttäjä hyväksytään. Hyväksymisen jälkeen käyttäjä voi tehdä tilauksia verkkokaupassa.

* Vanhat asiakkaat; kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi. Tilisi hallintasivulla pääset muokkaamaan tietojasi, vaihtamaan salasanasi tai tarkastelemaan aiempia tilauksiasi. Ostoksille pääset klikkaamalla vasemmalta mitä tahansa tuoteryhmää.

* Ostosten tekeminen on helppoa:kun olet päättänyt haluamasi tuotteen tai tuotteet, lisäät sen vain ostoskoriin, jossa voit vielä muokata tilaustasi, esim. muuttaa lukumäärää tai tuotetta tai poistaa sen vaikka kokonaan. Pääset myös jatkamaan ostoksiasi tai jos haluat kassalle, klikkaat vain "seuraavaa".

Keskeneräisiin tilauksiin voidaan palata painamalla “Kassalle” sisäänkirjautuneena. Edellisellä kerralla valitut tuotteet ovat muistissa.

* Kassalla näet yhteystietosi ja valitset maksutavan; postiennakko, Matkahuollon ennakko tai sopimuksen mukaan: säännöllisille asiakkaille neuvottelemme maksuajan (norm.2 viikkoa). Halutessasi voit lähettää meille myös palautetta tai kysymyksiä esim. jostain tuotteesta tms.

* Seuraavalla sivulla näet vielä yhteenvedon tekemästäsi tilauksesta ja pääset halutessasi vielä muokkaamaan sitä; muussa tapauksessa painat vain "lähetä" ja voit jäädä odottamaan pakettiasi! Lähetämme Sinulle tilausvahvistuksen sähköpostilla tai puhelimitse heti, kun tilauksesi on tullut perille.

* Toimitustavat: postiennakkoa, matkahuollonennakkoa tai "sopimus mukaan" = lasku kahden viikon maksuajalla.

HUOM!

* KAIKKI YHTEYSTIETOSI JÄÄVÄT VAIN MEIDÄN TIETOOMME, EMMEKÄ MISSÄÄN OLOSUHTEISSA LUOVUTA NIITÄ KOLMANSILLE OSAPUOLILLE!

* Kaikki yli 600€:n (sis. alv 24%) tilauksissa rahti- ja käsittelykulut ovat ilmaiset! 600-300 euron tilauksiin rahtikuluista -50%. Alle 300€:n (sis. alv 24%) tilauksissa lisätään rahtikulut. Alle 100€ (sis. alv 24%) tilauksiin lisätään 15€ (sis. alv 24%) käsittelykuluja normaalien rahtikulujen lisäksi. Alle 50€ tilauksia ei lähetetä. HUOM! Ei päde erikoistarjouksiin kuten esim. varastontyhjennystuotteisiin!

* Kaikki tuotteiden hinnat sisältävät jo ALV:n 24%.

* Toimitamme tilaukset 2-7 arkipäivässä.

Etusivu     |     Tuotteet     |      Yritys     |      Yhteystiedot     |      Tilausehdot     |      Vienti     |      Muu palvelu     |     
Copyright ® CABC TRADE OY 2014